top of page

Βουλευτικές Εκλογές 2021

🆘 Υπενθύμιση 🆘


Βουλευτικές Εκλογές 2021


▶️ Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 07/01/2021, όπου ενημερώνει ότι θα λειτουργήσουν κέντρα στο εξωτερικό για τους εκλογείς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο ή θα εγγραφούν.


🆘 Η διορία εγγραφής στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού είναι μέχρι τις 23 Απριλίου 2021 για όσους είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο. Επισημαίνεται ότι η εγγραφή ψηφοφόρων στον εκλογικό κατάλογο είναι μέχρι τις 2 Απριλίου 2021.


▶️ Εκλογικό κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει και στην Πάτρα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό ενδιαφερόντων όπως προνοεί η νομοθεσία.


▶️ Οι δηλώσεις για τα εκλογικά κέντρα εξωτερικού μπορούν να υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://aps.elections.moi.gov.cy/ είτε με έντυπα δηλώσεων τα οποία μπορούν να εξασφαλιστούν και να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και στο Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη από τους ίδιους τους εκλογείς ή από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των Κομμάτων/ Φοιτητικών Οργανώσεων.


🆘 Να σημειωθεί ότι, οι εκλογείς που δεν θα εγγραφούν στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού, θα πρέπει να ψηφίσουν στο εκλογικό τους κέντρο στην Κύπρο.


🔸 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.




51 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page