ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021-ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα ανακοινώνει ότι στις Βουλευτικές Εκλογές της 30ης Μαΐου 2021, στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η περίοδος υποβολής των δηλώσεων είναι από τις 04.01.2021 μέχρι και τις 02.04.2021.

Σε περίπτωση που οι εκλογείς δεν εγγραφούν στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού, θα πρέπει να ψηφίσουν στο εκλογικό τους κέντρο στην Κύπρο.

Οι δηλώσεις για τα εκλογικά κέντρα εξωτερικού θα μπορούν να υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy είτε με ειδικά έντυπα δηλώσεων τα οποία μπορούν να εξασφαλιστούν και να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και στο Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη από τους ίδιους τους εκλογείς ή από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των Κομμάτων/ Φοιτητικών Οργανώσεων.

Σημειώνεται ότι το έντυπο δήλωσης βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα στο σύνδεσμο: http://www.mfa.gov.cy/.../Emba.../DMLforms_gr/DMLforms_gr...4 views0 comments

Recent Posts

See All

Η Ελλάδα στην κόκκινη κατηγορία

🆘▶️ Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας η Ελλάδα κατατάσσεται στις Χώρες Κόκκινης Κατηγορίας – Χώρες Αυξημένου Κινδύνου. Έτσι οι επιβάτες που προέρχονται από τις χώρες της Κόκκινης Κατηγορίας

Recent Posts

Social Media

  • Facebook
  • Instagram

Contact us

©Φ.Ε.ΚΥ.ΠΑ. 2020

BACK TO TOP