Περιοδικό

Συμφοιτήτριες και συμφοιτητές, η Φ.Ε.ΚΥ.ΠΑ. έχει ανέκαθεν ως σκοπό την σωστή ενημέρωση των φοιτητών για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την Κύπρο, την Πάτρα και γενικά την φοιτητική μας ζωή.

Για αυτό το λόγο για ακόμα μια χρονιά συντάξαμε το περιοδικό της Ένωσης και για πρώτη φορά θα παρουσιάζεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα. Στόχος της ιστοσελίδας και του περιοδικού είναι η ώθηση των φοιτητών στην ενασχόληση τους με τα σοβαρά ζητήματα της Φ.Ε.ΚΥ.ΠΑ αλλά και με τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, να έρθουν κοντά στην Ένωση και να γίνουν πιο ενεργοί μέσα σε αυτήν με κάθε δυνατό τρόπο, όπως επίσης στόχος είναι να προβάλλεται το καλό κλίμα και η καλή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει στην Ένωση μας !

Για αυτόν τον λόγο, μέσω των διεξαχθέντων εκδηλώσεων μας, προωθήσαμε την κυπριακή μας παράδοση με το ανανεωμένο «Κυπριακό Φεστιβάλ», καθαρίσαμε την ιστορική «Πλατεία Αχαιών Πεσόντων Κύπρου», παρελάσαμε περήφανα την 28η Οκτωμβρίου.  Ακόμη, διασκεδάσαμε με το Χριστουγεννιάτικο μας Πάρτι και την καθιερωμένη Μπουάτ, χορέψαμε στο Πάρτι υποδοχής πρωτοετών, πραγματοποιήσαμε για ακόμα μια χρονιά διαγωνισμό Πιλόττας και σε αθλητικό επίπεδο διοργανώσαμε μετά από πολλά χρόνια Εβδομαδιαίο Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5. Το σημαντικότερο εξ’ αυτών είναι πώς όλες σχεδόν οι προαναφερθέντες εκδηλώσεις είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Χαιρετισμός Προέδρου

1
2

©ΦΕ.ΚΥ.ΠΑ. 2019

  • Facebook

BACK TO TOP