top of page

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές! - Λεωφορεία για επιστροφή στην Πάτρα.

🔸 Ως Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Πάτρας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να επιστρέψουμε πίσω στους δικούς μας και στη Κύπρο μας. Πέραν των 200 συμφοιτητών μας εξυπηρετήθηκαν από την ναύλωση των λεωφορείων από τις 22/11 μέχρι και τις 20/12, από Πάτρα προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.


🔸 Ενημερώνουμε όλους τους συμφοιτητές μας ότι θα ναυλωθούν λεωφορεία και για την επιστροφή μας στην Πάτρα. Θα είμαστε σε θέση να ναυλώσουμε λεωφορείο από το Σάββατο 02/01/2021 μέχρι και την Κυριακή 31/01/2021 από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προς Πάτρα.


🔸 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, όλους όσους επιθυμούν να επιστρέψουν στην όμορφη μας Πάτρα, να δηλώσουν έγκαιρα την ημέρα και ώρα άφιξης τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο πιο κάτω σύνδεσμο google form.


🌐 https://forms.gle/FZFuAH92o4sTXZnVA


🆘 ⚠️ 🆘 Επίσης, να ενημερώσουμε όσους έχουν κλείσει εισιτήρια επιστροφής μέχρι τις 07/01/2020 θα παραμένουν υποχρεωτικά σε 3ήμερη καραντίνα όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Εκτός από τη γνωστή διαδικασία υποβολής PLF, θα πρέπει να φέρουν αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) 72 ωρών και θα γίνετε επιπλέον rapid test κατά την άφιξή στο αεροδρόμιο.


Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους πάντα με υγεία! 🎅 🎄 🌠



70 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page