Βουλευτικές Εκλογές 2021

🆘 Υπενθύμιση 🆘


Βουλευτικές Εκλογές 2021


▶️ Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 07/01/2021, όπου ενημερώνει ότι θα λειτουργήσουν κέντρα στο εξωτερικό για τους εκλογείς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο ή θα εγγραφούν.


🆘 Η διορία εγγραφής στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού είναι μέχρι τις 23 Απριλίου 2021 για όσους είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο. Επισημαίνεται ότι η εγγραφή ψηφοφόρων στον εκλογικό κατάλογο είναι μέχρι τις 2 Απριλίου 2021.


▶️ Εκλογικό κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει και στην Πάτρα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον αριθμό ενδιαφερόντων όπως προνοεί η νομοθεσία.


▶️ Οι δηλώσεις για τα εκλογικά κέντρα εξωτερικού μπορούν να υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://aps.elections.moi.gov.cy/ είτε με έντυπα δηλώσεων τα οποία μπορούν να εξασφαλιστούν και να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και στο Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη από τους ίδιους τους εκλογείς ή από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των Κομμάτων/ Φοιτητικών Οργανώσεων.


🆘 Να σημειωθεί ότι, οι εκλογείς που δεν θα εγγραφούν στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού, θα πρέπει να ψηφίσουν στο εκλογικό τους κέντρο στην Κύπρο.


🔸 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.
44 views0 comments

Recent Posts

See All

Η Ελλάδα στην κόκκινη κατηγορία

🆘▶️ Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας η Ελλάδα κατατάσσεται στις Χώρες Κόκκινης Κατηγορίας – Χώρες Αυξημένου Κινδύνου. Έτσι οι επιβάτες που προέρχονται από τις χώρες της Κόκκινης Κατηγορίας

Recent Posts

Social Media

  • Facebook
  • Instagram

Contact us

©Φ.Ε.ΚΥ.ΠΑ. 2020

BACK TO TOP